Laagspannings Neon: het nieuwe, moderne Neon

Laagspannings Neon is de moderne versie van Neon lichtreclame. Laagspannings Neon werkt identiek aan Hoogspannings neon met fluorescerend licht (het UV licht dat door de gasontlading ontstaat wordt door fluorescerende laag omgezet in zichtbaar licht). Fluorescentielampen bestaan in heel veel verschillende kleuren, zelfs UV. Een voordeel van laagspannings neon lampen is dat ze door hun hoge efficiëntie weinig warmte produceren. 

Het moderne laagspannings Neon is niet meer te vergelijken met de oude Neon lichtreclame. U zult het oude Neon ongetwijfeld herkennen, knipperend aan de gevel van menig vervallen winkelpand of hotel. Hoewel LED het hedendaagse toverwoord is voor lichtreclame zouden we u ook willen aanraden naar Laagspannings Neon te kijken.

Onze Neon wordt aangestuurd met laagspanning waardoor er geen gevaarlijke situaties kunnen ontstaan zoals met conventionele hoogspanningsneon. Men behoeft met Laagspannings Neon ook geen jaarlijkse service of controle op de lichtinstallatie. 

Laagspannings Neon gebruikt dunnere buizen van een iets anders samengesteld materiaal en ook andere poeders voor het verkrijgen van de lichtkleur. Deze oplossingen samen zorgen ervoor dat Laagspannings Neon 65% minder energie verbruikt dan conventionele Neon. In vergelijking met conventionele Neon wordt met Laagspannings Neon 50% langere levensduur verkregen  en heeft Laagspannings Neon een hogere en constantere lichtopbrengst.

Een simpele vergelijking tussen LED en Laagspannings Neon zal menig wenkbrauwen laten fronsen, want de bouwkosten met het energieverbruik ontlopen elkaar niet veel. Vraag onze vertegenwoordiger naar de beste oplossing door met GLAIFA Lichtreclame contact op te nemen!

 

 


GLAIFA Lichtreclame & LED Displays
Watermanstraat 7b
NL-5015 TG Tilburg
Tel. 013 - 5052914
E-mail: reclame@glaifa.com

GLAIFA Lichtreclame & LED Displays België
Tel. 014 - 659416
E-mail: reclame@glaifa.com

©1945-2020 | GLAIFA Lichtreclame