GLAIFA Lichtreclame & Led displays Historiek

GLAIFA Lichtreclame & Led displays, opgericht als Glaifa Neon in 1945, is producent van lichtreclame op gebied van neon- en led-verlichting, en bestaat uit een gemotiveerd team waardoor wij van advies en ontwerp tot en met realisatie alles in eigen fabriek produceren en plaatsen.

Wat begon als Tilburgs fabrikant van glasinstrumenten voor de medische sector, gevolgd door het maken van hoogspanningsneon is GLAIFA uitgegroeid tot een vooraanstaand, grensoverschrijdende producent van laagspannings-neon Lichtreclame en LED Lichtreclame te Hilvarenbeek.

Onze centrale ligging en goed opgeleide reclame-adviseurs gevestigd in Nederland en Vlaamstalig België maken het mogelijk uw projecten zeer vlot en persoonlijk te begeleiden.

Door ons toe te spitsen op de hoogste kwaliteit, flexibiliteit en het constant bezig zijn met de nieuwste ontwikkelingen maakt van GLAIFA Lichtreclame & Led displays, mede door de meer dan 70-jarige ervaring in lichtreclame een uniek en betrouwbaar bedrijf. Hierdoor zijn wij het aangewezen bedrijf voor vele communicatie bureaus, architecten, gemeentelijke instellingen, multinationals en duizenden midden- en kleinbedrijven.

 

 

 


GLAIFA Lichtreclame & LED Displays
Watermanstraat 7b
NL-5015 TG Tilburg
Tel. 013 - 5052914
E-mail: reclame@glaifa.com

GLAIFA Lichtreclame & LED Displays België
Tel. 014 - 659416
E-mail: reclame@glaifa.com

©1945-2020 | GLAIFA Lichtreclame