Aanpak

Afspraak-bezoek
Afspraak-bezoek

De juiste reclame uiting start met een bezoek/afspraak

In de beginfase is een kort bezoek bij u cruciaal. Zo kunnen we niet alleen onze activiteiten bondig toelichten, maar vooral ook uw wensen ten aanzien van de reclame uiting inventariseren. Met dit persoonlijke bezoek ervaren we uw stijl en de uitstraling die u beoogt. Daarbij kunnen wij u adviseren over zichtbaarheid, leesafstanden, contrast, kleurgebruik en overige zaken die belangrijk zijn om tot een ultiem eindresultaat te komen. Wij kunnen daarna aan de slag om voor u een offerte te maken met de mogelijkheden en uiteraard voorzien van visuals/ontwerpen.

Begeleiding en advies
Begeleiding en advies

Begeleiding en advies bij de keuze van uw reclame uiting

Onze adviseurs kunnen u goed begeleiden in het maken van de juiste keuze. Vragen als leesafstand, materiaalgebruik, ledtechnologie, laatste ontwikkelingen en nieuwe technieken worden met u besproken. Bij verlichte reclames is het van belang dat deze voldoen aan de NEN 50107 deel 3 verlichte signs. Glaifa is erkend door INSTALLQ en Techniek Nederland als erkend lichtreclame bedrijf. Wij ontzorgen u volledig en ontwerpen, produceren en plaatsen uw reclame uiting en indien nodig vragen wij ook voor u de vergunning aan.

Gratis offerte
Gratis offerte

Gratis offerte

U kunt bij ons terecht voor een gratis vrijblijvend creatief voorstel en offerte. Neem contact op via de mail of telefoon en wij komen indien u dit wenst bij u langs of als het snel moet maken wij onmiddellijk een offerte voor u.

×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+31 13 505 2914 reclame@glaifa.com