Glaifa. Lichtreclame. Gevelreclame. Gevelletters. Lichtkranten. Tijd display. Temperatuur display.

Lichtkranten - Tijd/temperatuur displays

Is het nu echt al zo laat? Is het nu echt zo koud als ik denk? Mensen zijn van nature nieuwsgierig. Toon de temperatuur en de tijd en de passant vergeet nooit meer waar u zich bevindt. De bijhorende lichtkranten kunt u bovendien programmeren om uw boodschap te laten zien. Ze zijn er in vele uitvoeringen, monocolor of full color. Wenst u bijvoorbeeld iedere week een aanbieding aan te kondigen op de lichtkrant, dan bent u bij Glaifa aan het juiste adres. Wij zijn ledspecialist, verlenen 100 procent maatwerk en een optimale dienstverlening.

Projecten

Voordelen van lichtkranten

Een lichtkrant biedt verschillende voordelen, zowel overdag als 's nachts. Ook in het donker is uw boodschap namelijk perfect leesbaar! Enerzijds kan de lichtkrant ingezet worden om promoties, actief of praktische mededelingen te verspreiden. Anderzijds zorgt het er ook gewoon voor dat u extra opvalt in de straat. Men zal u minder snel passeren zonder om te kijken.

Naast de eenvoudige lichtkranten die u wel vaker ziet bij handelszaken, bestaan er ook verschillende speciale uitvoeringen. En dankzij ons maatwerk kan u ook daarvoor steeds bij Glaifa terecht. Denk bijvoorbeeld aan grotere informatieschermen in steden, digitale scoreborden bij sportclubs of displays bij parkings. Deze lichtkranten trekken niet alleen de aandacht, maar bevatten ook nog eens zinvolle informatie.

Subtiele reclame via temperatuur- of tijdsdisplay

Komt u op uw dagelijkse route een temperatuurdisplay, tijdsdisplay of een combinatie van beiden tegen? Dan weet ook u ongetwijfeld waar deze informatie zich bevindt. Bewust of onbewust leest u vaak ook de boodschap die erbij staat, verwerkt in een lichtkrant. Een ideale manier dus om honderden voorbijgangers te bereiken met uw reclameboodschap. En die vorm van lichtreclame kan u nu ook uitspelen voor uw eigen onderneming.

Glaifa adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden en uitvoeringen. Zo kijken we samen waar u best een temperatuurdisplay, tijdsdisplay, lichtkrant of een verlichte reclamezuil kan plaatsen. Het doel is uiteraard om zoveel mogelijk voorbijgangers te bereiken en uw bedrijf optimaal in de kijker te zetten. Contacteer ons gerust voor meer informatie of een afspraak.

×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+31 13 505 2914 reclame@glaifa.com