Glaifa Lichtreclame. Gevelreclame. Gevelletters. Lichtbak. Lichtbakken. Ledverlichting.

Lichtbakken

Licht is energie, licht leeft en licht trekt aandacht. Een veel gebruikte vorm van lichtreclame is een lichtbak. Een lichtbak kan dan ook op verschillende manieren uitgevoerd worden. Sowieso blijft het een erg populaire vorm van lichtreclame, aangezien een lichtbak beter de aandacht zal trekken dan een traditioneel, onverlicht reclamebord. En uiteraard blijft uw bedrijfsreclame ook 's avonds perfect zichtbaar in het donker.

De lichtbak in haar eenvoudigste vorm wordt enkelzijdig tegen de gevel aangebracht. De dubbelzijdige lichtbak wordt met een ankerpunt aan de gevel bevestigd, zodat deze langs twee zijden als lichtreclame functioneert, ook wel busstop genaamd. Rechthoekige lichtbakken, vierkante lichtbakken, ronde lichtbakken of ovale lichtbakken? Geen punt voor de experts van Glaifa! Wij maken uw lichtbak in de vorm die u wil, zelfs als u een specialere uitvoering in gedachten heeft.

Al onze lichtbakken worden uitgevoerd met hoogwaardige ledverlichting. Heeft u een speciale afwerking in gedachten? Een lichtbak met vier of zes vlakken op het dak? Of een opvallend kleur? Een combinatie van lichtbakken met lichtlijnen? Bel of mail ons! Er is heel veel mogelijk op het vlak van lichtreclame, dus aarzel vooral niet om uw dromen met onze experts te delen.

Projecten

×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+31 13 505 2914 reclame@glaifa.com