Glaifa Lichtreclame. Gevelreclame. Gevelletters. Lichtbak. Lichtbakken. Ledverlichting.

Lichtbakken

Licht is energie, licht leeft en licht trekt aandacht. Uiteraard gebruiken we deze troeven ook volop voor uw bedrijfsreclame. Een veel gebruikte vorm van lichtreclame is dan ook een lichtbak.

Projecten

Dag en nacht reclame dankzij lichtbakken

Handig om weten, is dat lichtbakken op verschillende manieren gerealiseerd kunnen worden. Zo plaatsen wij doeklichtbakken, uitstekende lichtbakken, lichtbakken met doorgestoken letters ... De mogelijkheden zijn quasi eindeloos. Sowieso blijft het een erg populaire vorm van lichtreclame, aangezien een lichtbak beter de aandacht zal trekken dan een traditioneel, onverlicht reclamebord. En uiteraard blijft uw bedrijfsreclame ook 's avonds perfect zichtbaar in het donker. Dat spreekt voor zich!

De lichtbak in haar eenvoudigste vorm wordt enkelzijdig tegen de gevel aangebracht. De dubbelzijdige lichtbak wordt met een ankerpunt aan de gevel bevestigd, zodat deze langs twee zijden als lichtreclame functioneert. Dit wordt ook wel eens een 'busstop' genoemd. Rechthoekige lichtbakken, vierkante lichtbakken, ronde lichtbakken of ovale lichtbakken? Geen punt voor de experts van Glaifa! Wij maken uw lichtbak in de vorm die u wil, zelfs als u een specialere uitvoering in gedachten heeft.

Lichtbakken en meer bij Glaifa

Al onze lichtbakken worden uitgevoerd met hoogwaardige ledverlichting. Heeft u een speciale afwerking in gedachten? Een lichtbak met vier of zes vlakken op het dak? Of een opvallend kleur? Een combinatie van lichtbakken met lichtlijnen? Bel of mail ons! Er is heel veel mogelijk op het vlak van lichtreclame, dus aarzel vooral niet om uw dromen met onze experts te delen.

Niet alleen interesse in onze lichtbakken, maar ook in andere vormen van lichtreclame? Lees dan gerust nog even verder op onze website. U leest er onder meer over de vele voordelen van lichtreclame, de verschillende soorten reclameletters en uiteraard is het ook een kans om inspiratie op te doen bij onze eerdere realisaties.

×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+31 13 505 2914 reclame@glaifa.com