Glaifa. Lichtreclame. Gevelreclame. Gevelletters. Ledscherm. Reclamescherm. Leddisplay.

Ledschermen

Een echte eyecatcher voor uw pand is een dynamisch ledscherm, waarmee u direct kan communiceren met uw passanten. Ledschermen of leddisplays zijn er voor zowel outdoor als indoor toepassingen. Geplaatst op een gevel of vrijstaand op een zuil/paal of ingebouwd in een zuil. Afhankelijk van de toepassing, zichtbaarheid en dergelijk voorzien we graag advies over welk ledscherm voor u de juiste keuze is. Glaifa ontzorgt u dan in het gehele traject, van vergunningaanvraag tot plaatsing van uw ledscherm of leddisplay.

Projecten

Mobiele en vaste ledschermen mogelijk

Heeft u interesse in een ledscherm of leddisplay, maar wil u deze regelmatig op een andere locatie uitspelen? Ook dan kunnen wij u verder helpen. Wij hebben namelijk ledschermen in verschillende formaten, die u als aanhangwagen kan verplaatsen. Zo kan u uw reclame of informatie vertonen waar en wanneer u dat wilt. Uw leddisplay wordt als het ware een rijdend visitekaartje voor uw bedrijf. Ook de combinatie van een aanhangwagen met een totem, om uw boodschap op grotere hoogte te vertonen, is mogelijk.

Ledschermen van Glaifa voldoen uiteraard aan alle richtlijnen (EMC, CE, NSVV). Maak vrijblijvend een afspraak of bekijk bij de projecten welke klanten u voorgingen. Onze experts helpen u graag verder.

×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+31 13 505 2914 reclame@glaifa.com