Gevelletters

Gevelletters

De gevel van uw pand is letterlijk het gezicht van uw bedrijf. Indien u de attentiewaarde en daarmee de vindbaarheid en zichtbaarheid wilt verhogen is een mooie verzorgde gevelreclame het juiste middel om dit te bereiken.

Belettering op uw gevel (of gevelletters) is een eerste belangrijke vorm van communicatie met uw publiek.

Afhankelijk van hoe uw gevel er uit ziet, waar u zich bevindt, in welke sector u werkzaam bent en budget, bestaan er verschillende soorten gevelletters en oplossingen. Een klein budget hoeft herkenbaarheid en zichtbaarheid niet uit te sluiten.

Doosletters, reliëfletters, verlicht of verlicht, materialen (RVS, aluminium, acrylox en meer), de mogelijkheden in gevelletters zijn enorm breed. Onze experts leggen u de verschillen graag uit en kunnen u uitermate goed adviseren om de juiste keuze te maken.

Projecten

ONVERLICHTE RECLAME

ONVERLICHTE RECLAME

Uw bedrijfspand beter zichtbaar maken met onverlichte reclame? Keuze uit vele materialen zoals kunststof, RVS, sandwichpaneel etc.. Bekijk de projecten voor inspiratie en bel onze adviseur voor een vrijblijvend ontwerp op maat!

VERLICHTE RECLAME

VERLICHTE RECLAME

Doosletters of reliëfletters tegenwoordig vaak met led verlicht zijn zeer geschikt om uw bedrijfspand ook in de avond goed zichtbaar te maken. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden met waanzinnige neonverlichting

Er zijn twee vormen van verlichting mogelijk:

  • Directe verlichting: De voorzijde van de letters zijn voorzien van (gekleurd) plexiglas.
    Hierdoor geven de letters zelf licht.
  • Indirecte verlichting: De achterzijde van de letters stralen licht uit. Omdat de letters met afstandshouders wat verwijderd zijn van de wand, geeft dit de letters een prachtige gloed
  • Neon verlichting waarbij de neonglasbuizen direct op de letter worden gemonteerd.

Vraag het onze experts!

×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+31 13 505 2914 reclame@glaifa.com