Gevelletters

Centraal gelegen lichtreclame in Eindhoven voor Exact

Softwarebedrijf Exact bevindt zich op een centrale positie in de stad. Dankzij hun kwalitatieve lichtreclame in Eindhoven vind je hen gemakkelijk terug én springen ze in het oog van potentiële klanten.

Voor het installeren van hun lichtreclame in Eindhoven, mocht Exact op een volledige ontzorging rekenen. Met Glaifa regelden we bijvoorbeeld de nodige vergunningen voor het plaatsen van de lichtreclame, maar ook de vergunningen en verkeersmaatregelen voor de hoogwerker. Voor het plaatsen van hoogwerkers op de openbare weg is een vergunning nodig, maar als eindklant ben je hiervan niet altijd op de hoogte. Daarom begeleiden we je met Glaifa graag doorheen het volledige project, zodat alles correct kan verlopen.

Ook lichtreclame in Eindhoven laten plaatsen?

Benieuwd naar deze realisatie voor Exact? Onze lichtreclame in Eindhoven kan je terugvinden op kantoorgebouw 't Schimmelt, op een steenworp van het centraal station. Zoek je daarentegen zelf een betrouwbare partner voor de installatie van lichtreclame in Eindhoven? Neem dan zeker contact op met de experts van Glaifa om alle mogelijkheden te leren kennen.

20210422 172206
×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+31 13 505 2914 reclame@glaifa.com