IMG 9488

Reclamebord

Op een reclamebord kunnen allerlei reclame-uitingen aangebracht worden, wat doeltreffend en opvallend werkt voor allerlei bedrijven en organisaties. Zo kun je met jouw bedrijf effectief de aandacht trekken en een boodschap overbrengen. Bij Glaifa hebben wij allerlei mogelijkheden op het gebied van reclameborden, waardoor jij het ideale bord kunt realiseren om voorbijgangers en bezoekers te enthousiasmeren over jouw product of dienst. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Projecten

Reclameborden trekken de aandacht

Een reclamebord is een bord of paneel met een reclame-uiting erop, zoals een logo, productinformatie of bedrijfsnaam. Hiermee kun je de aandacht trekken van voorbijgangers of bezoekers en een product of merk promoten. Reclameborden vergroten de herkenbaarheid en zichtbaarheid van een bepaalde boodschap, en zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, zoals standaard rechthoekige borden, maar ook bijzondere uitsneden. Zodoende kunnen ze gemakkelijk aan een bepaalde stijl worden aangepast om een professionele uitstraling te verzorgen en klantenbinding te vergroten. Daarnaast kunnen ze zowel buiten als binnen geplaatst worden.

Toepassingen van reclame borden

Er zijn allerlei toepassingen mogelijk bij reclameborden, waaronder de volgende:

  • Bedrijven en winkels: Deze vorm van reclame wordt veel door bedrijven en winkels gebruikt om een product of merk te promoten. Hierbij kunnen ze bijvoorbeeld op muren, gevels of vrijstaande frames geplaatst worden.
  • Evenementen: Reclameborden worden ook gebruikt bij evenementen om hier de aandacht op te vestigen voor een tijdelijke periode, bijvoorbeeld langs de weg.
  • Tijdelijke promoties: Een andere toepassing is tijdelijke promoties of acties promoten, zowel binnen als buiten.
  • Parkeren: Je kunt ook investeren in parkeerborden die betaald of tijdelijk parkeren aangeven op een bepaalde locatie. Hierbij wordt vaak een combinatie van symbolen en tekst gebruikt.


Waarom investeren in reclameborden?

Reclameborden hebben diverse voordelen, zoals het vergroten van de zichtbaarheid van een merk of product, het creëren van een professionele uitstraling, en het verhogen van de klantenbinding en omzet. Daarnaast kun je met een reclamebord voor jouw bedrijf of organisatie genieten van de volgende voordelen.

Maakt een blijvende indruk

Allereerst kun je met een reclamebord buiten of binnen een blijvende indruk maken. Zeker aangezien steeds meer reclame digitaal verloopt, kun je jouw doelgroep zo beter aanspreken, bijvoorbeeld door je boodschap af te stemmen op een specifieke locatie of bepaald tijdstip of seizoen. Je kunt namelijk gemakkelijk boodschappen op het bord aanpassen.

Wordt onderdeel van het straatbeeld

Buitenreclame is effectief om een grote doelgroep aan te spreken en kan effectief onderdeel worden van het straatbeeld. Er zijn ook weinig specifieke richtlijnen met betrekking tot buitenreclame, waardoor je veel vrijheid hebt in de boodschap die je wilt overbrengen.

Heeft een groot bereik

Het bereik van een reclamebord, zeker als deze buiten staat, is heel groot. Indien het bord op een strategische plek geplaatst wordt, wordt het namelijk door veel mensen gezien. Dit maakt het een eenvoudige manier om veel mensen uit je doelgroep op de hoogte te brengen van een boodschap.

Is innovatief

Een reclamebord is een vorm van digitale reclame met veel mogelijkheden en toepassingen. Hiermee vormt het een innovatieve manier om een nieuwe vacature te promoten, de aandacht te trekken met bewegende beelden of in te spelen op specifieke dagdelen.

Speelt in op trends

Deze vorm van reclame is ook een laagdrempelige manier om in te spelen op belangrijke trends en ontwikkelingen, waarbij de boodschap bijvoorbeeld aan het weer, feestdagen en acties aangepast kan worden.

Is crossmediaal in te zetten

Een ander voordeel van reclameborden is dat je een mediaboodschap via verschillende kanalen kunt verspreiden, zoals op een website, reclamebord en banner. Zo kun je de aandacht bij jouw doelgroep nog beter vasthouden en worden ze meer blootgesteld aan jouw boodschap.

Reclameborden voor buiten

Reclame borden worden vaak buiten geplaatst, zoals langs de weg of aan de muur van een pand, maar ook langs sportvelden. Hier zijn ze speciaal voor ontworpen bij Glaifa en zo gaan ze heel lang mee, waarbij ze een mooi visitekaartje vormen voor je bedrijf. Ook kunnen ze een functioneel doeleinde dienen, zoals in de vorm van een parkeerbord. De boodschap op een reclamebord bereikt zo veel mensen en kan aangepast worden aan ontwikkelingen en een veranderd aanbod.

Reclameborden voor binnen

Het is ook mogelijk om reclameborden binnen te plaatsen, bijvoorbeeld in een bedrijfspand, kantoor of winkel. Hier kan dan bijvoorbeeld informatie over het bedrijf, een tijdelijke actie of andere informatie op staan die de aandacht bij bezoekers van het pand of de winkel trekt. Op het gebied van reclameborden zijn er diverse mogelijkheden qua materiaal, formaat en uitvoering, waardoor je het gemakkelijk kunt laten aanpassen aan jouw stijl en voorkeuren.

Ruim assortiment aan reclameborden bij Glaifa

Bij Glaifa kun je gemakkelijk het ideale reclamebord voor buiten of binnen laten maken die past bij jouw stijl en wensen. Hierbij denken we graag mee in de juiste opzet, materialen en locatie van het reclamebord om de meeste impact te maken. Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan en onze experts helpen je snel en adequaat verder. Of wil je deze vorm van reclame combineren met andere vormen van lichtreclame, zoals een LED scherm, lichtbak, lichtlijnen, gevel belettering of neonreclame? Voor deze en nog veel meer soorten reclame kun je ook bij ons terecht. Vraag ons gerust om de mogelijkheden en wij zorgen voor persoonlijk, doeltreffend contact.

×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+31 13 505 2914 reclame@glaifa.com