Glaifa. Lichtreclame. Gevelreclame. Gevelletters. Apothekerskruisen. Apothekerskruis. Apothekerskruizen.

Apothekerskruisen

Apothekerskruizen zijn te verkrijgen in tal van uitvoeringen en afmetingen. Monocolor led of fullcolor? Met de mogelijkheid om teksten in te geven? Enkelzijdig of dubbelzijdig verankerd? Een standaard omhulsel of een speciale uitvoering? Of geeft u de voorkeur aan een uitvoering met neon? Voor Glaifa vormt het allemaal geen probleem. Wij realiseren en installeren uw medisch sign, exact zoals u het wil. Bovendien zijn de kruisen ook in het blauw verkrijgbaar - met integratie van blauwe ledverlichting - voor dierenartspraktijken.

Projecten

Medisch sign als zinvolle dienstverlening

Met een apothekerskruis in neon- of ledverlichting zet u uzelf op de kaart. Potentiële klanten hoeven niet naar uw praktijk te zoeken, maar weten meteen waar ze moeten zijn. Dankzij uw medisch sign weten buurtbewoners ook waar ze terecht kunnen. Twijfelt u of een apothekerskruis - eventueel gecombineerd met een display voor temperatuur of tijd - aan uw praktijk kan geplaatst worden? Aarzel dan niet om een beroep te doen op onze experts. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Zo kan uw apothekerskruis aan de gevel bevestigd worden, maar ook met een paalconstructie gerealiseerd worden.

Bent u dus actief in de medische sector, al apotheker, dokter, dierenarts of fysiotherapeut? En wilt u graag een medisch sign om de buitenwereld op de hoogte te brengen van uw professionele activiteiten? Dan is Glaifa de partner die u zoekt. Graag tot binnenkort!

×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+31 13 505 2914 reclame@glaifa.com