Neon Reclame Glaifa

Neonverlichting laten maken?

U bent op zoek naar een bedrijf dat uw logo of tekst in neon op maat kan maken? Super, want dan bent u bij Glaifa aan het juiste adres. Bij ons kan u neonverlichting laten maken, helemaal in uw huisstijl en op maat van uw gebouwd.

Niets zo stijlvol als neonreclame om uw merk te versterken. Uw logo wordt beter gezien en de ruimte waarin het wordt opgesteld, straalt onmiddellijk een meer authentieke en kwalitatieve sfeer uit. Neonverlichting is altijd stijlvol of het nu schijnt in een etalage, bar, game room of bij een compleet andere toepassing. Moderne of vintage neon reclame, het maakt geen verschil. Ons maatwerk zal u zeker kunnen verbazen.

"'Laat een kwalitatieve neon sign maken om uw bedrijf extra zichtbaar te maken!"

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Projecten

Neon verlichting

Neon verlichting kan op diverse manieren een stijlvolle en opvallende toevoeging zijn voor jouw bedrijf. Laat het bijvoorbeeld aanbrengen op de gevel van jouw pand in de vorm van neon gevel belettering of maak gebruik van reclame letters met neon. Op deze manier trek jij de aandacht met jouw bedrijf en zorg je voor een moderne en speelse toevoeging, of dit nou op een pand in een drukke winkelstraat is, of binnen een gebouw dient als bewegwijzering voor bezoekers. Bij Glaifa zijn we gespecialiseerd in neon licht en wij kunnen je adviseren over de beste manier om dit type verlichting toe te passen.

Wat is neon licht?

Neon licht verwijst naar het edelmetaal Neon, dat in de hand geblazen glazen buizen zit.dat, door middel van elektriciteit ontstaat en vervolgens een bepaalde reactie die specifiek licht, neon licht, produceert. Door de buizen te voorzien van suspensie poeders en een combinatie te maken van neon en argon gas zijn er vele kleuren mogelijk. Daarentegen zorgen ze juist voor een opvallend effect, waardoor bepaalde elementen extra onder de aandacht worden gebracht.

Tegenwoordig wordt contour verlichting vaak gemaakt met behulp van LED lichtlijnen. LED lampjes kunnen namelijk ook gekleurd licht produceren, evenals traditionele glazen neon lampen, maar hiervoor zijn geen breekbare materialen of giftige stoffen zoals kwik voor nodig. Dit maakt het een duurzame keuze en veel gebruikte toepassing.

Waarom zou je kiezen voor neon lichtreclame?

Neon lichtreclame zorgt voor een opvallend element op of in jouw pand, waardoor je je gemakkelijk kunt onderscheiden van andere bedrijven in de buurt. Daarnaast kan het op allerlei manieren geïnstalleerd worden, zoals in de vorm van een leuke tekst of neon bord van een hoge kwaliteit. Onze neon lichten kunnen overigens zowel binnen als buiten toegepast worden en hebben een lange levensduur.

Reclame met behulp van neon licht wordt al een hele lange tijd gebruikt in straatbeelden. Met de nieuwe LED techniek is dit principe ook nog een stuk betaalbaarder en duurzamer om toe te passen. Hierbij kan neon reclame opvallend werken en een aangename sfeer creëren. Wil je een logo in neon op maat laten maken? Dan kan dit gemakkelijk bij Glaifa, waarbij we ook rekening houden met jouw huisstijl, wensen en voorkeuren in het ontwerp. Of laat bij ons een neon sign maken of een neon lamp tekst ontwerpen en laat je verbazen door ons maatwerk van een hoge kwaliteit.

Neon verlichting op maat laten maken bij Glaifa

Neon licht op maat laten maken vergroot jouw zichtbaarheid in de massa van bedrijven en zorgt voor een uniek element. De warme, authentieke gloed van neon lichten en lampen staat namelijk garant voor stijl en gezelligheid. Dit geeft klanten ook gelijk een positief gevoel en zal een gevoel van herkenning achterlaten, waardoor ze sneller terugkomen.

Door dit type verlichting ook nog op maat te laten maken, past het naadloos bij jouw huisstijl, voorkeuren en waarden. Glaifa zorgt hierbij voor een lange levensduur, optimale energiezuinigheid en het gebruik van de modernste technieken. Immers produceren en installeren wij alles zelf, waardoor alle kennis en ervaring zich onder één dak bevindt.

Onze werkwijze

Als je ervoor kiest om door ons neon verlichting, bijvoorbeeld in de vorm van een tekst, bewegwijzering of bord, te laten maken en installeren, gaan we eerst in gesprek over de mogelijkheden. Aan de hand van jouw voorkeuren en de mogelijkheden op de locatie van bestemming stellen we dan een ontwerp of lichtplan op, dat we naar jou opsturen. Indien je met dit ontwerp akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat we het ontwerp zo snel mogelijk kunnen realiseren.

Wij kunnen onze op maat gemaakte neon lampen en lichten wereldwijd opsturen. Dus ook als jouw bedrijf gevestigd is in het buitenland, kun je bij ons neon verlichting op maat bestellen en ontvangen. Bij jouw unieke, gepersonaliseerde ontwerp krijg je ook altijd bijbehorende kabels en ophangmateriaal erbij, om een goede installatie en werking van de verlichting te garanderen.

Het duurzame resultaat

Het resultaat van ons op maat gemaakte voorstel en aanbod is een energiezuinig, betaalbaar en stijlvol verlichtingssysteem met neon. Onze neon verlichting heeft namelijk een levensduur van wel 100.000 branduren, wat gelijkstaat aan tien jaar. Daarnaast heeft de installatie een krachtige helderheid en is het een aangename toevoeging aan jouw gebouw, zowel binnen als buiten.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Of je nou een neon sign wilt kopen of een neon tekst of lamp wilt laten maken voor binnen als bewegwijzering of juist buiten als opvallend element in een drukke straat, bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en nemen samen de mogelijkheden door voor jouw situatie. Vervolgens zoeken we naar de ideale oplossing die past bij jouw wensen en voorkeuren om het gewenste effect te verkrijgen. Overigens zijn wij gecertificeerd via Techniek Nederland en voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen, waardoor ze betrouwbaar zijn. Sinds 2018 moeten verlichte signs voldoen aan de NEN 50107-deel3

Neem vrijblijvend contact met een van onze experts op voor een antwoord op al jouw vragen, meer informatie of een gratis offerte. Wij denken hierbij van A tot Z met jou mee en verzorgen een duurzaam en creatief eindresultaat.

×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+31 13 505 2914 reclame@glaifa.com