Top Shop Rotterdam. Glaifa Lichtreclame. Gevelreclame. Gevelletters. Lichtlijnen Led. Lichtlijnen Neon.

Lichtlijnen led & neon

Lichtlijnen worden gebruikt om de architectuur van een pand extra aandacht te geven of accenten aan te brengen. Maar er zijn ook zeer veel andere toepassingen denkbaar, zoals verlichting bij kunstwerken en dergelijke. Neonverlichting rondom uw logo of een led lichtlijn die de contour van uw gebouw volgt, de mogelijke combinaties met andere lichtreclame zijn erg divers en stijlvol. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!

Projecten

Lichtlijnen

Lichtlijnen kunnen voor diverse doeleinden ingezet worden, zoals in grote ruimten als bedrijfshallen, distributiecentra en magazijnen. Daarnaast worden lichtlijnen steeds vaker gebruikt voor kantoorpanden en in de retail, door de vele mogelijkheden die er zijn qua lensoptieken. Lichtlijnen met LED of neon kunnen ook voor kunstwerken en logo's worden toegepast en zorgen hierbij voor een opvallend en stijlvol effect. Heb jij interesse in nieuwe LED of neon lichtlijnen of wil je jouw huidige lichtlijnen renoveren? Bij Glaifa helpen we je verder met advies en een aanbod op maat.

Wat zijn lichtlijnen?
Lichtlijnen kunnen de architectuur van gebouwen en panden extra accenten geven en meer laten opvallen. Hierbij wordt een modulair systeem geïnstalleerd dat uit een lange rails bestaat waarin lichtlijn-units en sensoren geplaatst worden. Hierdoor ontstaat een originele, stijlvolle vorm van verlichting van bepaalde elementen. Het principe kent vele toepassingen, waaronder voor bij gebouwen, logo's en kunstwerken. Hierbij kan het ook gemakkelijk gecombineerd worden met andere vormen van lichtreclame om het effect nog groter te maken.

Lichtlijnen LED
Een populaire vorm van lichtlijnen is door middel van LED, waarbij bijvoorbeeld de contouren van gebouwen benadrukt kunnen worden of een LED scherm kan worden geplaatst. Hierbij kunnen in de LED lichtlijnen nog allerlei sensoren, camera's, trackspots en allerlei andere accessoires worden toegepast. Bekijk onze voorbeelden van projecten met LED lichtlijnen en ontdek hoe groot het effect van de juiste verlichting kan zijn.

Lichtlijnen neon
Je kunt ook kiezen voor stijlvolle neon verlichting, die eveneens op allerlei manieren is toe te passen. De lichtlijnen worden altijd strak afgewerkt en behouden zo een egaal licht. Neonreclame met verlichting kan zo bijvoorbeeld verwerkt worden in gevels en plafonds, bijvoorbeeld als contourverlichting voor gebouwen en zwembaden. Daarnaast kunnen neon lichtlijnen verwerkt worden in vloeren en straten.

Lichtlijnen LED of neon vs. TL-lichtlijn
Er zijn diverse voordelen van lichtlijnen LED of neon ten opzichte van TL-verlichting. Onder andere de volgende voordelen zijn belangrijk:

  • Een lager energieverbruik van LED en neon van wel 50 tot 80 procent;
  • een levensduur tot 100.000 uur tegenover 8.000 uur bij TL-verlichting;
  • geen opwarmtijd, flikkeringen in het licht, en infrarood- of UV-straling;
  • LED en neon lichtlijnen zijn voor 99 procent recyclebaar.


Lichtlijnen renoveren met LED of neon
Heb jij op dit moment TL-verlichting, maar wil je liever overstappen naar LED of neon? Dan kunnen wij jou hier bij Glaifa bij helpen. Bij het renoveren van jouw huidige verlichting hergebruiken we overigens voor zover mogelijk de huidige bekabeling en lichtlijnrails. Voor elk merk aan lichtlijn-units zijn namelijk LED of neon vervangers, waardoor we jouw verlichting gemakkelijk kunnen renoveren.

Pas onze LED of neon lichtlijnen bijvoorbeeld toe in de bedrijfshallen, werkplaatsen of magazijnen van jouw bedrijfspand. Of verlicht op deze manier juist de contouren van de buitenkant van jouw kantoorgebouw. Door middel van een specifiek lichtplan bepalen we samen met jou hoeveel lichtlijnen en units er nodig zijn voor een optimale verlichting.

Kies voor slimme LED of neon lichtlijnen
Door voor LED of neon lichtlijnen te kiezen, kies je ook voor een slim lichtmanagementsysteem, wat kan leiden tot veel energiebesparing. Daarnaast zorgt het voor meer comfort in de werkomgeving, aangezien sensoren en slimme lichtregelingen het in- of uitschakelen van lijnverlichting overbodig maken en daarmee het gebruiksgemak verhogen. Bij het samenstellen van een lichtplan kun je verschillende uitvoeringen van lichtunits kiezen qua lichtkleur, stralingshoek en vermogen. Hierdoor is jouw lichtplan helemaal afgestemd op jouw voorkeuren en wensen.

Neon of LED verlichting? Wij geven jou advies!

Kies jij voor de warme gloed van LED of neon en daarmee een duurzame en energiezuinige vorm van verlichting voor jouw lichtreclame of kantoorgebouw? Dan kunnen wij dit voor jou mogelijk maken in allerlei soorten toepassingen van lichtlijnen, zowel binnen als buiten. Dit zorgt uiteindelijk voor zacht licht en daarmee een stijlvol, comfortabel effect. Voor voorbeelden van onze lichtprojecten of informatie over de mogelijkheden kunnen onze experts van Glaifa je helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en wij zorgen voor een oplossing op maat.

×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+31 13 505 2914 reclame@glaifa.com