Top Shop Rotterdam. Glaifa Lichtreclame. Gevelreclame. Gevelletters. Lichtlijnen Led. Lichtlijnen Neon.

Lichtlijnen led & neon

Lichtlijnen worden gebruikt om de architectuur van een pand extra aandacht te geven of accenten aan te brengen. Maar er zijn ook zeer veel andere toepassingen denkbaar, zoals verlichting bij kunstwerken en dergelijke. Neonverlichting rondom uw logo of een led lichtlijn die de contour van uw gebouw volgt, de mogelijke combinaties met andere lichtreclame zijn erg divers en stijlvol.

Projecten

Neonverlichting of ledverlichting? Wij adviseren u!

Prefereert u de warme gloed van neonlicht of de spaarzaamheid van ledlicht? Wat ook uw voorkeur geniet, lichtlijnen kunnen voor heel wat verschillende toepassingen ingezet worden. We zien lichtlijnen namelijk niet alleen buiten aan een bedrijfsgebouw, maar soms ook binnen. In magazijnen of bedrijfshallen worden lichtlijnen vaak gebruikt, maar het kan ook een unieke keuze zijn voor uw kantoren. Lichtlijnen zorgen dan ook voor zacht licht en stralen bijgevolg rust en comfort uit.

Interesse in onze lichtlijnen of benieuwd of deze vorm van lichtreclame geschikt is voor uw project? Onze experts bezorgen u graag een oplossing op maat. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie.

×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+31 13 505 2914 reclame@glaifa.com