Glaifa. Lichtreclame. Gevelreclame. Gevelletters. Bewegwijzering. Bewegwijzeringszuil. Bewegwijzeringsplan.

Bewegwijzering

Bewegwijzering of wayfinding betekent het vinden van de route op basis van de getoonde informatie. Uw klanten of bezoekers de juiste weg tonen naar uw bedrijf of afdeling in uw bedrijf. Goede bewegwijzering binnen en buiten, al dan niet verlicht, leidt mensen effectief naar de plaats van bestemming.


Projecten

Bewegwijzering voor binnen en buiten

Van een eenvoudige bewegwijzeringszuil tot een compleet bewegwijzeringsplan (binnen & buiten) voor grote locaties, Glaifa is de partner voor ontwerp, productie en plaatsing. Ook het aanpassen van de bewegwijzering naar een nieuwe huisstijl is mogelijk. Bewegwijzering maakt zeker ook onderdeel uit van uw complete huisstijl om de herkenbaarheid en vindbaarheid te verhogen. Verlichte wegwijzer of gepersonaliseerde wegwijzers maken dus deel uit van uw professionele communicatie.


Glaifa heeft ruim 75 jaar ervaring in verschillende vormen van bedrijfsreclame, waaronder ook een professionele bewegwijzering. Aarzel dus niet om een beroep te doen op onze experts voor een plan op maat. Wij adviseren u graag wat betreft de ideale locatie voor de wegwijzers en de mogelijke afwerkingen. Is uw locatie ook in het donker toegankelijk, dan zullen we bijvoorbeeld opteren voor verlichte bewegwijzering. Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor gebruik binnen of buiten. Wij staan u graag bij om de perfecte keuze te maken.

×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+31 13 505 2914 reclame@glaifa.com