Maes. Glaifa Lichtreclame. Gevelreclame. Gevelletters. Reclamezuil. Reclamezuilen. Verlicht reclamezuil. Reclametotem.

Reclamezuilen

Een reclamezuil op een strategische locatie maakt uw bedrijf zichtbaar voor uw publiek. Wanneer uw gebouw niet aan de straat grenst, verhoogt u op die manier uw vindbaarheid. Reclamezuilen zijn volledig op maat te maken, maar ook standaardreclamezuilen zijn leverbaar. Onverlicht, verlicht, met tijd- of temperatuurdisplays, lichtkranten... Werkelijk alles is mogelijk! Weet u niet wat kiezen? Onze experts hebben ervaring met honderden geplaatste reclamezuilen en ontwerpen graag met u de ideale reclamezuil!

Projecten

Voordelen van reclamezuilen

Reclamezuilen kunnen uw naamsbekendheid een mooie boost geven. Door de hoogte en verlichting val je namelijk steeds op in het straatbeeld, dag en nacht. Reclamezuilen zitten doorgaans niet vast aan uw gebouw en in het ontwerp is er ruime flexibiliteit. Dankzij het maatwerk van Glaifa kunt u dan ook reclamezuilen in alle vormen en afmetingen laten uitwerken.

Onze reclamezuilen zijn vaak dubbelzijdig, zodat u op beide kanten uw bedrijf kenbaar kan maken. Aangezien deze vorm van reclame vaak aan de straat of op de oprit wordt geplaatst - u ziet ze vaak in grotere bedrijventerreinen - kan er ook bewegwijzering of praktische informatie voorzien worden. Zo is het niet alleen reclame voor uw bedrijf, maar ook een uitstekende service voor uw potentiële klanten en bezoekers.

Dichtbij of veraf? U wordt opgemerkt!

Een reclamezuil - soms ook wel een reclametotem of reclamepyloon genoemd - geeft uw bedrijf van een veel grotere afstand de nodige zichtbaarheid. Ook als uw bedrijf nauwelijks zichtbaar is vanop de weg, kan u op deze manier de aandacht trekken van voorbijgangers en potentiële nieuwe klanten aanspreken. Het spreekt voor zich dat de reclamezuilen kunnen uitgewerkt worden in de huisstijl van uw onderneming, zodat ze voor de volle honderd procent binnen uw bedrijfscommunicatie passen.

×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+31 13 505 2914 reclame@glaifa.com