Maes. Glaifa Lichtreclame. Gevelreclame. Gevelletters. Reclamezuil. Reclamezuilen. Verlicht reclamezuil. Reclametotem.

Reclamezuilen

Een reclamezuil op een strategische locatie maakt uw bedrijf zichtbaar voor uw publiek. Wanneer uw gebouw niet aan de straat grenst, verhoogt u op die manier uw vindbaarheid. Reclamezuilen zijn volledig op maat te maken, maar ook standaardreclamezuilen zijn leverbaar. Onverlicht, verlicht, met tijd- of temperatuurdisplays, lichtkranten... Werkelijk alles is mogelijk! Weet u niet wat kiezen? Onze experts hebben ervaring met honderden geplaatste reclamezuilen en ontwerpen graag met u de ideale reclamezuil! Neem nu vrijblijvend contact op!

Projecten

Zuilen

Een reclamezuil, ook wel een reclametotem genoemd, zorgt voor meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf. Ook wanneer jouw bedrijf niet direct goed zichtbaar is vanaf de weg, kun je door middel van een zuil gemakkelijk de aandacht trekken van potentiële klanten en voorbijgangers. Reclamezuilen kunnen in allerlei formaten en uitvoeringen ontworpen en gerealiseerd worden, zoals in de huisstijl van je onderneming. Hierdoor past het ook goed binnen jouw bedrijfscommunicatie. Bij Glaifa kunnen wij jouw dromen werkelijkheid maken en al jouw wensen verwerken in de ideale reclamezuil.

Een reclamezuil: Meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf


Door een reclamezuil te plaatsen op een strategische locatie creëer je meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf, wat met name van pas komt als jouw kantoorpand of bedrijfsgebouw niet aan de straat grenst. Er zijn hierbij standaardreclamezuilen, maar ook speciale varianten te verkrijgen, die je zelfs helemaal op maat kunt laten maken. Verder kun je kiezen voor zuilen met verlichting, zoals neon verlichting, waardoor het als het ware een staande lichtbak wordt. Onze experts kunnen je hier ook advies over geven, zodat het ideale eindresultaat wordt verkregen.

Meestal wordt er bij reclamezuilen gebruik gemaakt van een logo of andere vorm van bedrijfsherkenning of bewegwijzering. Zeker bij een reclamezuil die buiten staat, is het handig als klanten en leveranciers weten waar ze heen moeten.

Wat zijn de voordelen van reclamezuilen?

Het grootste voordeel van een reclamezuil voor jouw bedrijf is de extra zichtbaarheid en naamsbekendheid in de omgeving. Door de hoogte, locatie en mogelijke verlichting val je goed op in het straatbeeld. Daarnaast is er veel flexibiliteit in het ontwerp van zuilen en kun je reclamezuilen in allerlei afmetingen en vormen laten maken bij Glaifa. Meestal zijn onze zuilen ook dubbelzijdig, waardoor je op beide kanten je bedrijf of een boodschap kenbaar kunt maken. Tevens kan het aan de straat of weg dienen als bewegwijzering, waardoor je ook een goede service verzorgt voor bezoekers en klanten.

Reclamezuil buiten: Wat zijn de verschillende opties?

Er zijn verschillende keuzemogelijkheden op het gebied van reclamezuilen, zoals qua vorm en formaat. Bij Glaifa denken we graag met je mee over de beste keuzes voor een gepersonaliseerde reclamezuil.

Ovale reclamezuilen

De meest populaire vorm is de ovale zuil, die onder een radius is geklemd in het aluminiumprofiel. Ze worden ook vaak ronde zuilen genoemd, omdat ze er van de voorkant bol uitzien, maar zijn ovaal vanaf het bovenaanzicht. De aluminiumprofielen dienen hierbij als staanders en zijn voorgevormd, waardoor ze er als één geheel uitzien met de platen erin gespannen.

Vlakke reclamezuilen

Je kunt ook kiezen voor vlakke reclamezuilen, die zowel verlicht als onverlicht gemaakt kunnen worden. De opbouw van deze zuilen is anders dan bij ovale zuilen, aangezien een acrylplaat op het aluminiumframe wordt bevestigd in plaats van erin gespannen.

Diapositieve reclamezuilen

Diapositieve zuilen kunnen alleen verlicht geleverd worden en hierbij worden logo's of letters uit platen gefreesd. Vervolgens worden deze uitsparingen aan de achterzijde van acrylaat voorzien en worden ze verlicht, terwijl het overige deel van de plaat geen licht doorlaat. Dit zorgt voor een luxe uitstraling, zeker als je ook kiest voor doorgestoken letters, waardoor een 3D-effect verkregen wordt.

Speciale uitvoeringen

Wil je liever je eigen reclamezuil op maat maken? Dat kan bij Glaifa, waardoor je extra kunt opvallen en een zuil kunt ontwerpen die helemaal past bij jouw wensen en bedrijfsstijl. Een gepersonaliseerde maatwerkzuil is zo een echte eyecatcher.

Afmeting en formaat

Reclamezuilen kunnen in allerlei afmetingen geproduceerd worden. Wij kunnen je helpen met de beste verhouding tussen breedte en hoogte om een goede en elegante constructie te creëren die het juiste effect bereikt.

Reclamezuil met of zonder verlichting

Zuilen zijn aan de binnenkant meestal hol, waardoor ze gemakkelijk voorzien kunnen worden van verlichting en zo ook 's avonds goed zichtbaar blijven. Dit is handig voor een reclamezuil buiten, zodat je de hele dag door een boodschap overbrengt. Als je kiest voor een verlichte zuil wordt het product altijd voorzien van een deksel en onderkap. Ook bij een reclamezuil met verlichting kun je nog allerlei keuzes maken, zoals uitgefreesde logo's en letters, kleuren die je mooi vindt en verschillende vormen.

Kies voor een maatwerkzuil bij Glaifa

Bij Glaifa helpen we jou om de ideale reclamezuil samen te stellen, van maatwerkzuil tot standaarduitvoering, wij helpen je verder. Eerst gaan we in gesprek om jouw wensen en de mogelijkheden vast te stellen. Aan de hand hiervan stellen we een offerte op met daarin het ontwerp van jouw eigen reclamezuil. Ga je akkoord met dit voorstel? Dan gaan wij aan de slag met de productie van jouw reclametotem en komen we deze zo snel mogelijk bij je afleveren en zo nodig monteren.

Wil je een reclamezuil combineren met andere soorten reclame? Dan kun je ook bij ons terecht, aangezien wij onder andere opties hebben voor neonreclame, reclame letters, reclamedoeken, reclameborden en nog veel meer. Ontdek op onze website het aanbod en vraag onze experts naar de mogelijkheden

×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+31 13 505 2914 reclame@glaifa.com