Welke reclameletters kies ik voor mijn bedrijf?

Welke reclameletters kies ik voor mijn bedrijf?

Aan de gevel of op het dak van uw bedrijf? Waar u ze ook plaatst, reclameletters kunnen de uitstraling van uw bedrijf een boost geven. Met Glaifa helpen we u graag om de perfecte keuze te maken.

Veel mensen denken bij reclameletters meteen aan onze gevelletters, die zowel verlicht als onverlicht geplaatst kunnen worden. Een uitstekende keuze, want het zorgt ervoor dat u van ver zichtbaar bent en u heeft ongelooflijk veel flexibiliteit voor de afwerking en het materiaal. Toch is er nog veel meer mogelijk.

Verlichte letters op het dak

Dacht u er bijvoorbeeld ook al eens aan om verlichte letters op het dak van uw bedrijf te plaatsen? Met deze vorm van dakreclame bent u van nóg verder zichtbaar en bovendien is dat zowel overdag als ’s nachts het geval. Bovendien biedt belettering nog meer mogelijkheden. Zo kan u bijvoorbeeld unieke neonverlichting laten maken voor uw bedrijf, waarmee u potentiële klanten zeker kan verrassen.

En uiteraard hoeft het verhaal niet te stoppen bij de (verlichte) reclameletters alleen. U kan uw bedrijfsnaam combineren met het logo, een slogan of een ander typerend beeld dat past bij uw huisstijl. Goed voor de herkenbaarheid en een boost voor uw uitstraling!

Verlichte doosletters of verlichte reliëfletters?

Wie wat opzoekingswerk deed over de verschillende soorten verlichte letters, botst ongetwijfeld op de termen doosletters en reliëfletters. Beide zijn erg populair en ook gelijkaardig, maar de dikte van de letters is wel erg verschillend. Verlichte doosletters hebben namelijk een dikte van wel 8 tot 10 centimeter, terwijl verlichte reliëfletters doorgaans maar 1 of 2 centimeter dik zijn.

Afhankelijk van uw unieke situatie kunnen we u adviseren over de perfecte reclameletters. Daarom sturen wij graag een expert ter plaatse die samen met u de mogelijkheden bekijkt.

Maak vrijblijvend een afspraak met een expert van Glaifa.

×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+31 13 505 2914 reclame@glaifa.com