Zet uw zaak in de kijker met doosletters

Zet uw zaak in de kijker met doosletters

Wenst u uw bedrijf op een mooie, professionele manier in de kijker te zetten? Dan zijn doosletters misschien wel iets voor u. Bij Glaifa zijn we gespecialiseerd in diverse vormen van lichtreclame, waaronder ook gevelletters. Doosletters zijn hier een uitstekend voorbeeld van, met enkele specifieke voordelen.

De voordelen van reclameletters

Het spreekt voor zich dat u vlot gevonden wil worden door uw klanten, net zoals u potentiële klanten wil aanspreken. Met knap uitgewerkte reclameletters kan u beide bekomen. Het is bovendien een boost voor uw volledige bedrijfsgebouw.

Bij Glaifa hebben we tientallen jaren ervaring in lichtreclame. Daardoor hebben we ook een voorliefde voor reclameletters met verlichting. Zo springt uw bedrijfsnaam – of reclameboodschap – dag en nacht in de kijker.

Wat is er zo specifiek aan doosletters?

Wanneer we bij Glaifa over gevelletters of reclameletters spreken, is het belangrijk om te weten dat er verschillende soorten bestaan. Enerzijds hebben we reliëfletters of freesletters, anderzijds doosletters. Beide soorten bieden ons heel wat vrijheid in de vorm, grootte, kleur of in materiaalkeuze. Er zijn echter ook enkele verschillen.

Doosletters kunt u zowel verlicht als onverlicht gebruiken. Deze letters zijn driedimensionaal en hebben meestal een dikte tussen acht en tien centimeter. Reliëfletters zijn dan weer veel dunner, amper één of twee centimeter dik. Beide varianten kan u zowel aan de gevel bevestigen of op het dak plaatsen.

Waarom zou u nu net kiezen voor doosletters? Wel, hier zijn vooral de mogelijkheden voor de verlichting een stuk uitgebreider. Bij doosletters kan de verlichting namelijk ingewerkt worden in de letters, wat we directe verlichting noemen. Bij de dunne reliëfletters is dat onmogelijk en kan dus uitsluitend met indirecte verlichting gewerkt worden. Ook een optie is om bij uw dakreclame de verlichting achter de doosletters te plaatsen, waardoor we voor een mooie gloed rondom het eindresultaat zorgen.

Reken op Glaifa voor uw doosletters

Bij Glaifa hebben we niet alleen tientallen jaren in de installatie van doosletters, wij hebben ook een eigen moderne productiehal waarin we uw product helemaal op maat kunnen maken. Het maakt ons de partner bij uitstek om uw doosletters of reliëfletters te realiseren.

Wenst u hiervoor graag een vrijblijvende offerte of meer informatie? Neem dan gerust even contact op. Een expert van Glaifa komt graag ter plaatse om samen met u alle mogelijkheden te bekijken.

Doosletters 2
Reliëfletters
Doosletters
×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+31 13 505 2914 reclame@glaifa.com