Veelzijdigheid troef met onze lichtbakken op maat

Veelzijdigheid troef met onze lichtbakken op maat

Uitpakken met bedrijfsreclame die perfect bij uw gebouw past? Dankzij onze lichtbakken op maat is het perfect mogelijk.

Innovatief, duidelijk, aantrekkelijk én veelzijdig. Wie een beroep doet op Glaifa voor lichtbakken op maat, krijgt een krachtig medium om de eigen zaak in de kijker te zetten.

Lichtbakken op maat van uw bedrijf

Heeft u een relatief kleine gevel en wenst u toch de nodige reclame te voorzien? Geen probleem! Heeft u daarentegen een erg groot bedrijfsgebouw en wil u graag in het oog springen bij voorbijgangers? Ook dat kan perfect! Wie lichtbakken op maat laat uitwerken bij Glaifa, geniet van quasi onbegrensde veelzijdigheid. Ze kunnen in diverse afmetingen en kleuren geconfigureerd worden, zodat de lichtbakken perfect in uw overkoepelende visuele identiteit passen.

Alle lichtbakken van Glaifa worden met kwalitatieve materialen gemaakt, met het oog op een lange levensduur. Ook voor de verlichting zelf denken we ecologisch en duurzaam. Daarom maken we vooral gebruik van energiezuinige ledverlichting.

Glaifa als expert in lichtbakken op maat

Glaifa is al tientallen jaren actief in de wereld van lichtreclame. Onze vakmannen weten dus perfect hoe ze lichtbakken op maat van uw zaak kunnen ontwerpen en plaatsen. Niet alleen onze ervaring is een grote troef, daarnaast volgen we ook regelmatig opleidingen. Zo blijven we steeds op de hoogte van de laatste trends en alle technologische mogelijkheden.

Wilt u met uw zaak opvallen tussen de massa en uit de anonimiteit treden? Dan zijn onze lichtbakken op maat een perfecte keuze. Uiteraard geldt dit ook voor sportclubs, verenigingen of andere instanties die graag hun uitstraling een boost willen geven. Onze experts komen alvast graag ter plaatse bij u om de mogelijkheden te bespreken en een ontwerp op maat uit te werken.

Wij zijn gevestigd in Tilburg en werkzaam in de ruime regio.
Interesse in lichtbakken op maat? Neem contact met ons op!

×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+31 13 505 2914 reclame@glaifa.com