Hoe kan ik neonreclame inzetten voor mijn bedrijf?

Hoe kan ik neonreclame inzetten voor mijn bedrijf?

In de wondere wereld van lichtreclame is neonreclame helemaal niet nieuw. Meer nog: al op de wereldtentoonstelling in 1893, in het Amerikaanse Chicago, maakte het publiek voor het eerst kennis met neonreclame. Toch blijft deze traditionele vorm ook nu nog relevant. Ontdek hier hoe u neonreclame kan inzetten voor uw bedrijf.

De voordelen van neonreclame

Niet alleen is neon lichtreclame uniek – u ziet het zeker niet overal in het straatbeeld – het heeft vooral ook een warme en sfeervolle uitstraling. Bovendien is er aardig wat creatieve flexibiliteit. Wilt u bijvoorbeeld een logo in neonverlichting, reclameletters in neon of een volledig neon reclamebord? Alles is mogelijk! Ook creatieve designs met lichtlijnen werken we bijvoorbeeld graag voor u uit. Geen verzoek is ons te gek.

Gezien het energiezuinige karakter en de lange levensduur kiezen velen voor ledverlichting. De authenticiteit en de uitstraling is dan weer dé absolute troef van neonreclame. En net daarom kiest u uiteindelijk voor een reclamebord of reclameletters, toch? Op een positieve manier opvallen. En dat is wat u ongetwijfeld bekomt met een neon reclamebord of andere neon toepassing.

Goed om weten, is dat ook neon lichtreclame veel energiezuiniger en rendabeler gemaakt is doorheen de jaren. Hoewel het dus vele tientallen jaren bestaat, staat de technologie niet stil. De nieuwste generatie in neon lichtreclame is dan ook absoluut een duurzame keuze.

Vintage lichtreclame bij Glaifa

In de jaren 1970 was neonreclame al enorm populair. En hoewel intussen vele soorten lichtreclame de revue passeerden, blijft deze vintage vorm van lichtreclame gewild. Vergelijk het met paperback boeken of vinylplaten. Authentieke items die klasse uitstralen. Net zoals neonreclame dus.

Bij Glaifa hebben we tientallen jaren ervaring in alle vormen van lichtreclame. Wij hebben dus ook de evoluties van neon lichtreclame op de voet kunnen volgen. Voor de meest moderne neonreclame op maat bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Neem gerust vrijblijvend contact op voor een afspraak.

×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+31 13 505 2914 reclame@glaifa.com