Wat zijn de voordelen van lichtreclame?

Wat zijn de voordelen van lichtreclame?

Glaifa profileert zich als specialist in lichtreclame, maar wat is dit precies? We introduceren u even in de wondere wereld van lichtreclame.

Glaifa profileert zich als specialist in lichtreclame, maar wat is dit precies? En vooral wat zijn de voordelen van lichtreclame? We introduceren u even in de wondere wereld van lichtreclame en schetsen op die manier wat wij, met onze 75 jaar ervaring, voor u kunnen betekenen.

Voordelen van lichtreclame

Iedere ondernemer weet het: naamsbekendheid is belangrijk. Door gebruik te maken van lichtreclame kan u uw bedrijfsnaam in de kijker zetten, overdag en ’s nachts! Bovendien is uw zaak ook gemakkelijker terug te vinden, als uw lichtreclame bezoekers of klanten in de juiste richting wijst.

Bij Glaifa maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige ledverlichting, die een lange levensduur heeft en uitermate energiezuinig is. Dit koppelen we desgewenst aan neonverlichting, als dit uw voorkeur geniet. Die kwalitatieve ledverlichting bundelen we met onze creativiteit en ervaring om zo tot de meest innovatie lichtreclame te komen.

Verschillende soorten lichtreclame

  • Lichtbakken. Kunnen eenvoudig tegen uw gevel aangebracht worden, maar ook met een ankerpunt zodat u aan beide zijden lichtreclame kan vertonen.
  • Lichtlijnen. Uitstekende methode om de architectuur van uw pand in de kijker te zetten, maar er zijn ook veel andere toepassingen. Zowel met led als neonverlichting mogelijk.
  • Lichtkranten. Een aanbieding of persoonlijke boodschap weergeven? Dat kan perfect met een eigen lichtkrant. Uiteraard is dit ook in het donker perfect leesbaar.
  • Verlichte gevelletters. Zet uw bedrijfsnaam in de kijker, zowel overdag als ’s nachts. Met verlichte gevelletters is uw bedrijfsnaam steeds zichtbaar.
  • Verlichte reclamezuilen. Niet aan de straat gelegen? Dan kan u een verlichte reclamezuil inzetten om toch voldoende zichtbaarheid te zijn voor voorbijgangers.
  • Temperatuurdisplay en/of tijdsdisplay. Mensen zijn van nature nieuwsgierig. Met een temperatuur- of tijdsdisplay geeft u info, maar blijft ook uw bedrijfsnaam hangen.
  • Ledschermen. Een dynamisch ledscherm laat u toe om direct te communiceren met voorbijgangers. Deze schermen zijn zowel indoor als outdoor mogelijk.
  • Verlichte bewegwijzering. Vlot de weg vinden in uw bedrijfsgebouw of buiten, ook in het donker? Geen probleem als u aangepaste bewegwijzering voorziet.
  • Apothekerskruisen. Een groen medisch sign, zodat voorbijgangers uw apotheek snel terugvinden. Ook signs voor dokters, dierenartsen of andere medische beroepen mogelijk.
  • Reclame ombouwen naar led. U heeft al reclame met verlichting, maar deze bestaat nog niet uit energiezuinige en kwalitatieve ledverlichting? Dan bouwen wij uw reclame graag om!

Lichtreclame op maat bij Glaifa

Naast bovenstaande soorten lichtreclame is er nog véél meer mogelijk bij Glaifa. Een combinatie van lichtbakken met lichtlijnen? Een lichtbak met zes vlakken op uw dak, in een opvallend kleur? Dankzij ons maatwerk is geen enkel idee te gek.

Interesse in een samenwerking met Glaifa of meer weten over onze lichtreclame? Neem dan gerust even contact op en we helpen u graag verder.

×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+31 13 505 2914 reclame@glaifa.com